kayes@asead.org.tr
+90 344 502 0046
Hakkımızda
KAYES-I-II-III
ASEAD
Program
Yüzyüze Program
Online Program
Özel Oturumlar
Kurullar
Bilim Kurulu
Düzenleme Kurulu
Konular
Tüm Konular
PDF Olarak İndir
Katılımcılar
Çağrı İlanı
Önemli Tarihler
Katılım Ücretleri
Venü & Ulaşım
Kongre Afişi
Özet Gönderimi
Yazım Kuralları
Uluslararası Kriterleri Karşılama
Basın Odası
Tam Metinler Kitabı
Özetler Kitabı
Sonuç Bildirisi
ÇALIŞTAY I
ÇALIŞTAY II
ÇALIŞTAY III
ÇALIŞTAY IV
ÇALIŞTAY V
ÇALIŞTAY VI
Mine ATAMAN Semineri
Saha Ziyaretleri
EN
×
Ana Sayfa
Konu Başlıkları
Konu Başlıkları
Organik Tarım ve Ata Tohumunun Geleceği
Dünyada ve Türkiye’de Organik Tarım Uygulamaları
Organik Tarım ve İnsan Sağlığı
Ata Tohumu Projesi
Sertifikalandırma ve Belgelendirme Sistemleri
Tarımda Tüketici Bilincinin Önemi
Dünyada Tarım Sektörü ve Tarım Politikaları
Dünyada Tarımsal Hasıla
Avrupa’da Tarım Politikaları
Kuzey Amerika’da Tarım Politikaları
Güney Amerika’da Tarım Politikaları
Afrika’da Tarım Politikaları
Orta Doğu’da Tarım Politikaları
Asya’da Tarım Politikaları
Avustralya’da Tarım Politikaları
Tarımda Uluslararası Kuruluşlar
Tarım ve Covid-19 Pandemisi
Türkiye’de Tarım Sektörü ve Tarım Politikaları
Türkiye’de Tarımsal Hasıla
Tarım Turizmi
Tarım İstihdamı
Tarım ve Göç
Tarım ve Kırsal Kalkınma
Tarımın Sanayi ve Hizmet Sektörü ile İşbirlikleri
Tarımda Maliyet ve Fiyatlama
Türkiye’de Tarım Politikaları
Tarımda Verimlilik
Türkiye’de Tarım Reformları
Tarımda Yasal Düzenlemeler
Hal Yasası
Gıda Arz Güvenliği
Tarımsal İşletme Yönetimi
Tarımsal Lojistik
Tarımsal Pazarlama
Gıda Ekonomisi ve Yönetimi
Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgeleri
Güneydoğu Anadolu Projesi
Konya Ovası Projesi
Havza Modeli
Tarımda Sürdürülebilirlik
Tarım ve Çevresel Sürdürülebilirlik
Tarım ve Sosyal Sürdürülebilirlik
Tarım ve Ekonomik Sürdürülebilirlik
Tarım Finansmanı ve Tarımda Destekleme Politikaları
Bankacılık ve Tarım Kredileri
Finansal Piyasalar ve Tarım
Tarım Borsacılığı
Tarım Sigortası
Tarımsal Destekler
Tarımsal İşletmelerde Finansman
Tarım Finansmanında Sürdürülebilirlik
Dünyada ve Türkiye’de Tarımda Dış Ticaret
Türkiye’nin Tarım İhracat ve İthalatı
Avrupa’nın Tarımda Dış Ticareti
Kuzey Amerika’nın Tarımda Dış Ticareti
Güney Amerika’nın Tarımda Dış Ticareti
Afrika’nın Tarımda Dış Ticareti
Ortadoğu’nun Tarımda Dış Ticareti
Asya’nın Tarımda Dış Ticareti
Avustralya’nın Tarımda Dış Ticareti
Tarımda Ticaret Engelleri
Küresel İklim Değişikliğinin Tarım Sektörüne Etkileri
Ekolojik Bozulma Etkisi
Kuraklık Etkisi
Küresel Isınma Yansımaları
Yenilenebilir Enerji Etkisi
Tarım ve Çevre
Atık Yönetim Sistemi
Susuz Tarım
Topraksız Tarım
Hidroloji ve Tarım
Su Kalitesi
Su Yönetimi ve Su Kullanım Stratejileri
Su Yönetiminde Uzaktan Algılama ve CBS Uygulamaları
Sulama Sistemleri
Sulamada Atık Su Kullanımı
Sulamada İnovasyon
Sulama Ekonomisi
Tarımsal Eğitim, İnovasyon ve Tarım 5.0
Tarımda Bilgisayar Uygulamaları
Tarımda Makineleşme ve Verimlilik
Tarımda Nanoteknoloji
Tarımsal Eğitim
Yeni Teknolojiler, Biyoteknoloji ve GDO’lar
E-tarım
Tarımda Üretim Modelleri
Tarımda Fikri ve Sınai Haklar
Tarımda Kurumsallaşma, Üretici Birlikleri ve Kooperatifçilik
Aile Çiftçiliği
Kooperatif Market
Pazarlama ve Satış
Sözleşmeli Üretim
Tarımda Arazi Toplulaştırması
Tarımda Tedarik
Tarımsal Üretim ve Kurumsallaşma
Tarımda Kayıtdışılık
Tarımsal Üretici Birlikleri
Tarımsal Hayvancılık
Hayvan Yetiştirme ve Islahı
Yemcilik ve Hayvan Besiciliği
Tarımsal Hayvancılıkta Biyometri ve Genetik
Hayvan Sağlığı ve Hayvancılık Teknolojisi
Çayır ve Mera Islahı
Hayvancılıkta Çevresel Kısıtlamalar
Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Arıcılık
Yerli İlaç ve Aşı Üretimi
Tarımda Tarihi Perspektif
Tarım Devrimi
Antik Çağ’da Tarım
Orta Çağ’da Tarım
Sanayi Devrimi ve Tarımda Dönüşüm
Tarımda Çağdaşlaşma
Türkiye’de Tarım Politikalarının Evrimi
Dünyada Tarım Politikalarının Evrimi
Coğrafi İşaretler ve Markalaşma
Coğrafi İşaretler
Tarımda Markalaşma
Gıda Hileleri, Taklit ve Tağşiş
Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Sosyal Gastronomi
Dünya Mutfağı
Türk Mutfak Kültürü
Yöresel Ürünler
⤴